2007年8月25日 星期六

不是我雪芳


好開心呢, 這些都不是我焗的蛋糕, 但開心程度, 好比我初初焗出成功的蛋糕!

全部都是海外版



9 則留言:

  1. 見到身邊的人焗餅成功或愛上烘焙真係好開心架﹗

    回覆刪除
  2. 嘩!是否亞四的第一次「說慌」﹖

    回覆刪除
  3. 咦﹗大佬moon,唔係出自你手,莫非係遠在加拿大的亞四出品﹖

    回覆刪除
  4. Fatgarfield 肥加菲2007年8月25日 下午7:36

    Hmmm what flavour is it? Looks kind of dark. So, you've got a new "apprentice" working with you?

    回覆刪除
  5. 第一次到你blog, 個雪芳好靚呀

    回覆刪除
  6. 小三, 李小六, 你們真是十分聰明, 這個蛋糕正阿moon的入室弟子, 阿四, 我, 整的, 第一次整, 都幾滿意, 口感都十分鬆軟, 但同阿moon的比, 都是差小小, 我會繼續努力。

    回覆刪除
  7. angle, 真是很開心呀, 尤其是整雪芳蛋糕 小三, 對呀, 是第一次自己做呢! 叻過我丫! fatgarfield, it is coffee chiffon, very easy, just add 2 - 3 instant coffee powder, so tasty. "Apprentice"? I hope she enjoys making more chiffon, and her family can eat more 小六, 妳真係聰明伶俐, 話頭醒尾呀!

    回覆刪除
  8. 嘩~ 第1次就咁成功~ 阿4..努力唷~ moon哥見到入室子弟既成果咁好~應該好開心吧~

    回覆刪除
  9. 哈哈, kaka, 阿四是我唯一敢說是我教她的呢!hehe, 都很開心呀!

    回覆刪除